Avem fani Depeche Mode la Craiova? Ia sa vedem

Cand eram in liceu (adica in secolul trecut), erau la moda Depeche Mode la Craiova. Am auzit intai numele si apoi melodiile. Si pe urma i-am tot auzit…

Depeche Mode la Craiova prin Circle of Love

Ce inseamna Depeche Mode?

Dupa nume am crezut ca sunt francezi si am intrebat la ora de franceza ce inseamna Depeche Mode. Mot a mot poate inseamna „moda grabita” sau o „expediere la moda”. Pe urma, cand i-am auzit cantand la MTV, am uitat sa ne mai gandim la numele trupei. Pur si simplu Depeche Mode erau nelipsiti la chefuri si la majorate.

Mai tarziu, in armata, doar craiovenii si un coleg din Moldova Noua mai stiau despre Depeche. Colegii din alte orase nu auzisera inca de Dave Gahan, Martin Gore, Andrew Fletcher sau Vince Clarke. Doar in zona noastra se grabise moda cu Depeche inainte de ’89 🙂

Depeche-mania a inceput insa dupa ’90, cand melodiile trupei au prins in toata Romania. Asa au aparut „depecharii”, cei care ascultau Depeche Mode „pe repeat”.

Imi amintesc si acum discotecile din Casa Studentilor si moda vestelor negre peste camasile scoase din pantaloni. Asa eram noi in ’90, in primii ani de facultate. Depeche Mode ne-a acompaniat si anii liceului si ai facultatii, ca un prieten de nadejde. Depeche Mode a insemnat pentru noi perioada tineretii exuberante.

Care-i treaba cu Depeche Mode la Craiova?

Hmmm, cand auzi despre un spectacol conceput pe muzica si versurile Depeche Mode crezi ca poti sta acasa? Eu nu.

Ce ziceti despre un film acompaniat live de un concert cu melodiile Depeche Mode? Musicalul multimedia se numeste Circle of Love si ne asteapta la Craiova pe 12 Noiembrie. Asa se invarte roata si rememoram viata cu Depeche Mode la Craiova.

Spectacolul bazat pe muzica si versurile trupei Depeche Mode „ruleaza” la Teatrul National Marin Sorescu din Craiova,  la ora 18:00.

Nu ti-ai luat inca biletele la Circle of Love?

Biletele se gasesc la Agentia Teatrului National Marin Sorescu si in reteaua Eventim.

  • Bilete studenti: 20 lei,
    Bilete categoria II: 30 lei,
    Bilete categoria I: 40 lei.

Grabeste-te, s-ar putea sa te trezesti prea tarziu.

bilete Circle of Love

Daca nu mai gasesti bilete dar ai blog, mai ai o sansa sa castigi 6 invitatii duble la concursul Circle of Love la Craiova.

Spor castigator!

3 Comments

  1. corsge
    • Daniel Botea
      • Daniel Botea

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.